قبل از انتخاب باتری باید ایده روشنی در مورد میزان انرژی مورد نیازتان و مدت زمان نیاز به این انرژی که قرار است از باتری ها تامین شود داشته باشید.
به عنوان مثال یک تجهیز پزشکی را در نظر بگیرید که در یک بیمارستان استفاده می شود و قابلیت جابجایی دارد و عمدتا دور از پریز برق خواهد بود برای تمام مدتی که از پریز برق جدا می شود به یو پی اس خود متصل است و به برق باتری آن نیاز دارد. این تجهیز ممکن است هر روز برای مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرد. طبیعتا باتری های این یو پی اس نیاز به تامین انرژی ثابت برای مدت زمان طولانی خواهد داشت و بنابراین این تجهیز نیاز به یک باتری دیپ سایکل برای تضمین طول عمر بالاتر و عملکرد بهتر دارد.
نمونه دیگری از باتری دیپ سایکل باتری تلفن همراه شماست. این باتری، بسته به عمر آن به گونه ای طراحی شده است که با یک بار شارژ تمام روز را دوام بیاورد و بتوانید هر روز از آن استفاده کنید. شما انتظار دارید که این باتری در تمام طول روز انرژی ثابتی را ارائه دهد بنابراین باید از باتری دیپ سایکل استفاده شود.
بسیاری از برنامه های کاربردی دیگر وجود دارند که از فناوری باتری دیپ سایکل استفاده می کنند و از جمله آنها می توان به تجهیزات ترابری دریایی، تجهیزات تفریحی (از جمله باتری های RV)، اسکوترهای متحرک، انواع وسایل نقلیه الکتریکی و کاربردهای خورشیدی اشاره کرد.
بطور کلی می توان گفت باتریهای غیر دیپ سایکلی معمولاً در کاربردهای پشتیبانی یا اضطراری استفاده می شوند. بعنوان مثال باتری های اضطراری آسانسور در انتظار تامین برق پشتیبان در صورت قطع برق هستند. این باتری ها در مواقع اضطراری باید مقدار زیادی انرژی را به سرعت تحویل دهند. بطور کلی باتری غیر دیپ سایکلی را می توان به عنوان پشتیبان برق اصلی در نظر گرفت که در مواقع اضطراری انرژی زیادی را به یکباره تحویل می دهد در حالی که یک باتری دیپ سایکل می تواند انرژی ثابتی را در زمان طولانی و با عمق دشارژ زیاد ارائه دهد.
اولین دیدگاه را ثبت کنید